Klasi i Larte

1

Klasi i Larte (Yüksek Sosyete) : Kjo shfaqje televizive e komplot është marrë nga 2015 Korean seri e Shoqërisë së Lartë. Ajo gjithashtu ka të bëjë me dy botëve të ndryshme. E parë botërore është Kerem (Engin Öztürk) botës. Kerem është e vështirë-duke punuar njeriu, prindërit e tij të punës në një të pasur në shtëpinë e familjes. Kerem gjithmonë të ndihmuar e tyre nipit të tij dhe më të mirë shoku i Mert (Ozan Dolunay) në çdo gjë. Një ditë Mert e gjyshja dëshiron prej tij për të menaxhuar Olivia supermarker para se ai të menaxhuar koment.[sqarime të nevojshme] Mert nuk mund të menaxhojnë atë në mënyrë që ai të kërkuar nga Kerem për të menaxhuar supermarket për një muaj për të bërë Kerem të bëjë punën e tij. Botën tjetër është Cansu (Hazar Ergüçlü) botës. Cansu është fëmija më i vogël i familjes së saj. Ajo ka qenë gjithmonë i urryer nga nëna e saj dhe u tha se ajo sjell fatin e keq të saj.

Cansu gëzon të kesh kënaqësi dhe duke qenë normale, jo në mënyrë nëna e saj duan të saj për të jetuar.Një ditë nëna e saj i bëri një datë për Cansu dhe Mert. Por data dështuar kështu ajo u nis dhe shkoi në një kafene dhe pashë një grua që lexon të ardhmen. Gruaja i tha Cansu se ajo do të duan një njeri i varfër në një vend pune. Cansu shkoi për të punuar në Olivia supermarket dhe u takua e saj mik të ri Ece (Meriç Aral). Dhe gjithashtu u takua Kerem. Gjithçka do të fillojë atje.

Serialet