Konaku i Ages

1 ( 2 )

Konaku i Ages (Asmalı Konak) :  është një turk opera sapuni që filloi në vitin 2002. Seriali ishte një nga më të popullarizuar dramë seri të Turqisë. Ka 54 episodet e bërë. Mes 22 tetor 2005 dhe 23 dhjetor të vitit 2006, ishte seri të shtunën në fillim të pasdites transmetuar në televizionin holandez nga NPS. Në Holandë episodeve mesatarisht nga rreth 50,000 njerëz janë të shikohet.

Seri është drejtuar nga ÇaÄŸan Irmak dhe skenari është i Mahinur Ergun dhe Meral Okay. Ekziston edhe një film që është një vazhdim të kësaj serie është, Asmalı Konak: Hayat, 2003).

Asmalı Konak do të thotë "i hardhisë-veshur vilë" dhe është emër të shtëpisë e të familjes KaradaÄŸ. Familja KaradaÄŸ është një familje e pasur, duke jetuar në një fshatar qytet në rajonin e Cappadocia jetën. Shtëpia e shtëpive të tre brezat e KaradaÄŸ me shërbëtorët e tyre vendas. Familja në pronësi të tokës dhe një fabrikë ku produktet bujqësore janë të përpunuara. Gjatë serinë e parë të episodeve, ata ndërtojnë së bashku me disa investitorë për një të ri hotel.

Qendra në seri është çift i ri, Seymen dhe Bahar, me dashurinë e tyre, dëshirat dhe konfliktet. Bahar është një artist në qytetin e madh është rritur, ndërsa Seymen nga tradicionale të vendosur ondernemersmilieu vjen. Në paramendim dhe kokëfortësinë e, megjithatë, ata janë të mirë-të krahasuar.

Një pjesë e madhe e seri është përfshirë në qytetin e Ürgüp, ku shtëpia është se në seri shtëpinë e familjes KaradaÄŸ.

Serialet