Krahet e Dashuris

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 )

Krahet e Dashuris (Bana Sevmeyi Anlat): Pasi divorci, Leyla dhe fëmijën e saj të lëvizin për në Turqi, nga Gjermania. Ajo lufton për të gjetur një punë dhe të lënë të saj në shtëpinë e familjes. Ajo i plotëson Është takuar me anë të një punë. Ndërkohë Alper përpiqet për të mbajtur lart. E tij të martesës dhe vendit të punës janë në vështirësi. Alper dhe Leyla takuar papritur përmes një pinjoll grusht.

Serialet