Kryeqyteti Abdulhamid Epi 340

Kryeqyteti Abdulhamid (Payitaht Abdülhamid) : Data vitin 1896. Sulltan Abdülhamid mbretërimit të tij të 20. vit. Abdülhamid lufton me të ndryshme të kundërshtarëve, sidomos Jön Turq, dhe me shtetet Evropiane, sidomos Britania, jashtë. Në anën tjetër, ai ka bërë përpjekje të mëdha për të parandaluar gjendja e tij nga të qenit të bashkuara dhe disintegrating, dhe ai ka luftuar kundër fuqive të huaja për të mbrojtur Palestinës dhe Tokës së Shenjtë.

Serialet