Kurulus Osman Epi 239

Kurulus Osman Me Titra Shqip

Dundar Bei, i cili drejton Kaji Obasi në mungesë të vëllait të tij, shkon të vizitojë Kulukahisar Tekfuru Jorgopolos me popullin Dhe zotërinj Të Otagëve. Qëllimi i tij është të bëjë një marrëveshje tregtie dhe sigurie brenda kuadrit të marrëdhënieve të vendosura nga Ertugrul Beu. Por miqësia e Yorkopolisit nuk është e vetmja gjë që pret për kajsitë këtu. Një strukturë esoterike, e shqetësuar nga marrëdhëniet e ngushta të tekfur me Turqit, shtyp butonin për një operacion të përgjakshëm. Njeri, i cili shkoi në kështjellë së bashku me xhaxhain E tij Dundar Bay, prish të gjitha planet me këtë heroizëm. Ajo që ndodhi është fillimi i një aventure të rrezikshme plot me lidhje të fshehura për Osmanin, daredevilin e Kait.

Serialet