Lotet e Xhenetes

1

Lotet e Xhenetes (Cennetin GözyaÅŸları):Cennet ishte braktisur si fëmijë, dhe ka luftuar me guxim përmes jetës, të dëshpëruar për dashuri nëne ajo ka humbën. Solli nga gjyshja e saj, Cennet ka pak në jetën e saj larg nga të mirë të saj mik. Megjithatë, një aksident pushimet e tyre të ndarë dhe ai zhduket nga jeta e saj.

Vite më vonë, pavarësisht nga të varfërit e tij sfond, Cennet ka punuar shumë për të bërë krye të studentëve në arkitekturën e saj të klasës. Pas diplomimit të saj schoolmate Melisa është nëna i ofron asaj një punë ëndërr në saj të suksesshme të fortë. Atje ajo takon Selim, dhe si ata janë afruar me njëri-tjetrin, ai fillon të kujtohet Cennet - si mik i fëmijërisë, që ai kishte kohë që është harruar. Marrëdhënia e tyre nuk është mirëpritur nga Melisa është nëna që planet për vajzën e saj që të martohen Selim. Kur ajo zbulon një birthmark në Cennet qafë, të njëjtë me atë të foshnjën ajo braktisur mbi 20 vjet më parë, ajo fillon për të besuar se Cennet është pamja nuk është rastësi - dhe reagon jo me nënave, dashuri, por një plan për të marrë shpëtoj e saj nga jeta e saj.

Serialet