Lugina e Ujqerve Kurthi

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 )

Lugina e Ujqerve Kurthi (turqisht: Kurtlar Vadisi) është një popullore turke media ekskluzivitet krijuar nga Osman Sınav, i cili ka qenë shumë popullor marrjes së lartë shkallët për seri televizive dhe një nga më të lartat e kutive të kthimit në historinë e kinemasë turke për të parë filmin. Ekskluzivitet ka qenë edhe shumë i diskutueshëm nga koha në kohë për shkak të saj jo-Perëndimore ideologjike underpinnings. Titulli, sipas Bünyamın Köselı, duke i shkruar në e Sotme Zaman, "ngjall mitologjike imazhe nga një histori të dashur nga nacionalistët e një ujk i vetmuar, që e ka udhëhequr nga Turqit e Azisë Qendrore, lugina, aty ku ata kishin qenë të bllokuar nga armiqtë.

Serialet