Maral Tv Klan

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 )

Maral Tv Klan : Maral është parë në shtëpi prodhimin e Maral: E Bukur Hikayem TV8, të prodhuar nga Acun Medya, të cilit çojnë rolet janë të ndara nga të Hazal Kaya dhe Aras Bulut Yarim. Pjesa e parë e serisë është prezantuar për publikun në Mars të 5-të. Ai e bëri sezonin finalen në 21 Maj. Sezonin e dytë fillon më 1 tetor.

Projekti skenari i drejtorisë i takon Pınar Bulut. Sezoni i parë është shkruar nga Dhoma, dhe sezonin e dytë është shkruar nga Gökhan Horzum dhe ekipi i tij. Sezoni i parë i drejtorit është Deniz Koloş dhe sezonin e dytë drejtori është Bahadır Ince. Kompania e prodhimit të serisë është Acun Medya, prodhuesi Arzu Eğmir.
Seriali tregon historinë e një të çmendur të ri që shkon pas një të pazakontë vajzë që shkon pas ëndrrat e tij. Maral, një vajzë me një frymëmarrje të thellë dashurie që e bën çdo gjë që ajo prek, do të jetë një dashuri të jetës, fillon të punojë si një kamerier në pastë dyqan të një të shumë-katëshe revistë që ëndrrat të bëhen një ditë menaxher dhe bie në dashuri me Sarp, patroness chocolatier e pastë.

Serialet