Mbreteresha e Nates

1

Mbretëresha e natës (Gecenin kraliçesi), O3 Mediave, të bëra nga Star TV duke filluar që do të publikohet në janar 12, në vitin 2016 dramë-veprim-romantike e tipit dhe starring Maria Uzerli, Murat Yildirim dhe të Zbehta aksionet e turke tv seri. Së pari, Francë janë futur në MIPCOM Ekspozitë mbahet në Kanës. Mbretëresha e natës në qytetin e Grasse e Francë dhe në pjesën e parë, ishte filmuar në Detin e Zi. Indeksi i Stambollit sulmi është fjalë për fjalë në pjesën e dytë.

Serialet