Me Dashuro keshtu si jam

1

Me Dashuro keshtu si jam (Beni Böyle Sev):Historia e Aysem dhe Ömer, të cilët mendojnë se ata do të jenë në gjendje për të marrë përgjegjësinë për ëndrrat e tyre, dashurinë e tyre dhe njëri-tjetrin, dhe të ketë vështirësitë së bashku, në vend të përkohshëm të marrëdhënieve që ata do të jetojnë për çdo ditë tyre entuziazëm në rininë e tyre.

Serialet