Mes Dy Dashurish

1 ( 2 )

Mes Dy Dashurish: Personazhi kryesor është një vajzë që jeton në periferi të Stambollit. Të gjitha mendimet e saj së bashku rreth asaj se si për të dalë nga varfëria dhe jetë të mjerueshme dhe të hyjë në socialite. Vajzë duke ecur me besim drejt realizimin e objektivave të saj, edhe pse një njeri i klasën e saj që e do atë kilota. Ajo takohet me një të pasur e të riut dhe e hodhën në jetën e debauchery e shtruar me të holla dhe affluence. Jeta për se ndershmëria dhe morali nuk kanë asnjë kuptim.Ëndrrat Vijnë E Vërtetë.

Serialet