Mos Qaj Nene

1

Mos Qaj Nënë

Subjekti i nënës së qarë është si në vijim; pasi motra E saj Alev u përpoq të vriste fëmijën Zeinep solli në botën e paligjshme, Damla, E cila mori Përsipër Zeinepin, është në rrezik të humbasë Zeinepin, të cilin e dha jetën e saj për vite pasi Alevi doli nga burgu dhe e donte vajzën e saj. Lufta nënë e të dy motrave do të përfshijë gjithashtu babain E Zejnepit Adnan.

Serialet