Mos Ma Lesho Doren Epi 134

Mos Ma Lesho Doren (Elimi Bırakma): Historia vërtitet rreth një vajzë të quajtur Azra i cili është duke studiuar jashtë vendit, në Amerikë, të jetë një kuzhinier profesional si babai i saj. Ajo u takua Cenk, nipit të premten Thirrje, në aeroplan dhe mori trastën e tij në vend të saj në aeroport gabimisht. Cenk i cili u përjashtua nga universiteti në Amerikë dhe duke luftuar për të zgjedhur vet fati, do të merrni për të dëshmuar të madh të kthehet në Azra e jetës kur i ati i saj vdes në një aksident zjarr duke e lënë atë dhe e tij autikë birin e tij të pangopur gruaja.

Serialet