Mos u Dorzo

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 )

Mos u Dorzo : Tregon dashurie  dhe përvoja e një të riu dhe të pasur biznesmen nga Stamboll - Yigit Kozan. Personazhi kryesor ka të holla, të mëdha shtëpi dhe profesionale sukses, por ai kurrë nuk besonin në dashurinë e vërtetë. Ajo martohet me bijën e tezen e saj, Iclal, për të cilin asgjë nuk ndjehet, dhe fokusi i saj është në fëmijë dhe të punës. Me kalimin e kohës, ai ka një histori goxha të sistemit në të cilin ai e gjen veten e tij dhe kërkon një divorc, por Iclal nuk e le të shkojnë e burrit të saj. Si pasojë e një argumenti në makinë, nuk është një aksident pas Iclal bie në një koma.

Për një djalë dhe një burri, Iclal në një koma nuk ka rëndësi për aq kohë sa ajo është e vdekur. Pastaj e dytë, të rinj dhe të bukur - Nur, halla e të cilit është një grua në Yigita e shtëpisë. Nur dhe Yigit bie në dashuri në shikim të parë. Megjithatë, Yigit fsheh të tij të dashur, martesa dhe faktin se gruaja e tij ka qenë në një koma për tre vjet. Nur nuk e kupton se ai do të martohet me ta gjithsesi, dhe Yigit dhe Nur në fshehtësi janë në frontin e të gjithë familjen. Papritmas Iclal, Yigita e parë gruaja zgjohet nga gjumi me një kome ...

Serialet