Mucize Doktor

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 )

Mucize Doktor

Historia e një të riu me autizëm dhe sindromë savanti të quajtur Ali, i cili hapi sytë për jetën në një fshat malor, do të jetë subjekt i serisë së mjekut mrekulli. Ali, i cili do të ketë një fëmijëri të ndërhyrë si fëmijë, do të përfundojë shkollën mjekësore me vendin e parë me intelektin e tij të fortë. Pastaj ai do të fillojë të punojë si ndihmës në një spital në Stamboll. Ali nuk i ka thënë askujt që ka autizëm dhe sindromë të savant. Ali do mundohet ta fshehë sëmundjen e tij nga miqtë e tij rreth tij.

Serialet