Nena (Anne)

1

Nena (Anne) : Anne me një E është një Kanadez dramë seri televizive të bazuar në 1908 romani të Anne e Gjelbër Gables nga Lucy Maud Montgomery, dhe e adaptuar nga Emmy Award-fitues shkrimtar dhe producent Moira Walley-Beketi. Ajo ka emetuar në NDËRKUFITARE të Televizionit në Kanada, dhe në vendet tjera në botë, ajo është në dispozicion për streaming në Netflix. në sezonin E parë përbëhet nga shtatë episode, me Niki Caro drejtimin e 90-minutësh premierën e sezonit. seri premierë në 19 Mars, në vitin 2017, në CBC, sezonin e parë finalen transmetimi në 30 prill, në vitin 2017. E parë të sezonit ishte të titulluar thjesht Anne në Kanada, ndërsa Netflix përdorur Anne me një E. CBC të miratuara Anne me një E emrit fillim në sezonin e dytë.

Mbi gusht 3, 2017, të dy e bashkëpunimit ndërkufitar dhe Netflix rinovohet seri për një 10-episodi i dytë i sezonit, i cili ka nisur prodhimin në muajin nëntor në vitin 2017. Sezoni 2 premierë në Netflix më korrik 6, 2018, dhe në NDËRKUFITARE mbi shtator 23, vitin 2018.

Në gusht të vitin 2018, bashkëpunimit ndërkufitar dhe Netflix rinovohet seri për një 10-episodi i tretë i sezonit të premierën në 2019.

Serialet