Poyraz Karayel

1 ( 2 ) ( 3 )

Poyraz Karayel ishte një oficer të policisë dhe ishte pezulluar në mënyrë të padrejtë për shkak të një krim që ai nuk ka kryer. Për shkak të tij marrëveshje me krerët e policisë 'Mumtaz', ai bashkohet me mafien dhe pajtohet që të punojë me më të mëdha të mafias, Bahri Umman në mënyrë që të shpëtojë të birin nga babai i tij në ligjin 'Unal'. Ndërkohë, Poyraz plotëson Aysegul në një taksi dhe më tej në episode në të bie në dashuri me të.

Megjithatë ai nuk e di se Aysegul është Bahri Umman të bijën, e cila edhe pse ai e gjen jashtë ai vendos të mos i tregojnë Aysegul se ai është duke punuar me babain e saj. Më tej në sezonin 1 Poyraz konstaton se krerët e policisë 'Mumtaz' ka gënjyer dhe se ajo ishte Mumtaz faji që ai u fajësua për kryerjen e një krimi. Më pas ai gjithashtu konstaton se personi që i dha Mumtaz komandën për të tërhequr Poyraz në këtë kurth ishte vjehrri i tij të Pazakontë. Në ndërkohë Bahri Umman konstaton se vajza e tij dhe Poyraz janë së bashku, që çon në kaos.

Serialet