Sila (RTV)

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 )

Sila është një vajzë që i është dhënë një familje e pasur, në Stamboll. Më vonë e tij biologjike ati, Celil, dhe vëllai i saj, Azad, i cili ajo besonte se ata kishin vdekur, vijnë për të marrë atë larg duke pohuar se nëna e saj ishte shumë i sëmurë dhe kishte nevojë për të parë atë para se ajo të vdiste. Megjithatë, ajo është sjellë me mashtrim të martohet me boran quajtur, bosi i Mardin fis, për të shlyer një borxh të vëllait të saj Azad ikin me Narin, motra e fisit. Gjatë qëndrimit të saj në Marvin, Silva vuajtur presionin për boran quajtur prindërit, ajo ndihmon saj shërbëtori dhe mik Ayse, dhe kjo ndodh padrejtësitë e shkaktuara nga fisi. Sila arratiset me Narin dhe Azad në Stamboll. Boran quajtur është i gatshëm të bëjë çdo gjë në përputhje me traditën: të vrasin e tij "grua" dhe motrën e tij dhe burrin e saj Azad. Seriale sila rtv titra shqip

Serialet