Smund te Ikesh

1 ( 2 )

Smund te Ikesh (Aşktan kaçılmaz), producentin e Filmit të ndërmarra, në pjesën e parë, 14 shtator, botuar në Star TV, romancë dhe dramë-themed seri televizive. Dashuria nuk mund të shpëtojnë nga numri i skenarëve të ishin shkruar nga Mahinur Ergun dhe ndërmori drejtuar Balekoğl teksti.

Berk Berk Oktay Directory rol starring, Pelinin Jasemini rol të Mençur, janë të përfshirë në Ceram Öztürk Nder të Indisë dhe rolin e Ali Nazli rol.

Serialet