Soz (Premtimi)

1

Soz (Premtimi) - Yavuz Karasu, një mirë-trajnuar turke ushtar, është në Stamboll tij me të fejuarin, ku një terrorist operacionit të ndodh. Dr. Bahar, i cili nuk është një kirurg, të përpiqet për të ruajtur tij dhëndër. Pas këtij incidenti, Yavuz shkon prapa në Karabayir dhe Bahar vijon atij të gjitha një mënyrë për t'i dhënë atij diçka që i takon atij. Një tjetër incident ndodh dhe ai është zgjedhur të jetë komandant i një ekipi, misioni i të cilit është për të kapur një terrorist dhe për të mbrojtur Karabiyir dhe vendin e tyre në Turqi. E gjithë skuadra është solide, të qëndrueshme, dhe të gatshëm për të sakrifikuar jetën e tyre për hir të vendit të tyre.

Serialet