Trego Ti Deti i Zi

1 ( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 ) ( 6 ) ( 7 )

Trego Ti Deti i Zi

E vetmja gjë e bukur në jetën e Nefes, e detyruar të jetë gruaja e Vedat Sajarit për tetë vjet, është djali i tij shtatë-vjeçar, Jigit, në shtëpinë ku ajo u mbyll në moshën gjashtëmbëdhjetë vjeç. Fryma e dhunës që ajo ka parë ditë e natë gjatë këtyre tetë viteve, ajo përpiqet të ikë duke marrë djalin e saj në çdo mundësi. Por sa herë që ai kapet, dyert e kyçin përsëri dhe ai bëhet përsëri i dhunshëm. Çdo përpjekje për të shpëtuar përfundon me dështim, deri Sa Tahiri të haset me Kalelin.

Tahir Kaleli, ose deli Tahir, është i biri i një familje konservatore Të Detit të Zi. Ai është një djalë rebel, trim, trim, trim, i patrembur I Detit të Zi i cili preferon të jetë kapiten në anije rëre dhe mbështjellje nafte në krye të direkteve të mëdha në vend që të ulet në një tavolinë në kompaninë e rërës në pronësi të familjes së tij. Atij i intereson vetëm nëna e tij saniye, e cila do që ai të martohet me vajzën më të mirë në fshat. Por në Stamboll, ku ata erdhën për të nënshkruar një marrëveshje me Sajar Beton, jeta e Tahirit do të ndryshojë përgjithmonë. Kur Vedat Sajar fton familjen E Tij Kaleli për darkë, ata takohen Me Tahirin dhe marrin frymë. Tahiri është goditur nga Nefes në shikim të parë, dhe pas një momenti të shkurtër ai ndjen peshën e vështrimit të një gruaje të martuar dhe tërheq shikimin e tij dhe interesin nga Nefes, derisa ai sheh gjurmë dhune në këto kyçe delikate.

Vedat e keqkupton Tahirin, i cili me kokën e tij të sëmurë e pyet gruan e tij për plagët në kyçin e dorës; ai fajëson frymëmarrjen se i ka treguar kyçet e dorës dhe i thyen gishtat si ndëshkim. Kjo është pika e fundit tani. Merr frymë që burri i saj të kujdeset për mysafirët dhe të ikë nga djali i saj.

Kjo arratisje do ta vendosë Tahirin dhe Nefes dhe familjen Kaleli në një telash shumë të madh.

Fryma ikën, por ku? Çfarë Do Të Bëjë Tahiri kur të gjejë nënën dhe djalin e tij mbrapa kamionit? Çfarë ndodh nëse Vedat zbulon se Tahiri ka marrë gruan e tij? A do të rrezikojë Familja Kaleli Tahir për një grua të martuar?

Sa larg Do Të Shkojë Tahiri për të shmangur dorëzimin e një gruaje dhe të birit të saj tek burri i saj pas vitesh dhune?

Serialet