Zemheri (Stuhi Dashurie)

1

Zemheri (Stuhi Dashurie)

Firuze dhe Ayaz ... dy zemra të bukura, dy fëmijë të ngarkuar nga familja. Shqetësimi i tyre i vetëm është të gjejnë rrugët e fatit me dashurinë e tyre të pastër e të pastër. Ata mbajnë barrën që duhet të bartin me forcën që marrin nga dashuria e tyre për njëri-tjetrin. Në të gjitha këto vështirësi, ata kanë ngritur shpresën për një të ardhme të vogël të tyre. Derisa fati të ndryshojë mendjen e tij dhe të kthehet në drejtimin e tij, Acari mbetet në një udhëkryq të tillë që ai është i detyruar të heqë dorë nga jeta e tij, ëndrrat e tij, e ardhmja e Tij, e cila Zjarr ka marrë në fron në qendrën e tij. Ai e sjell zemrën e Tij për Fat, edhe pse ai nuk e do atë. Kjo sakrificë është për nënën e tij. Por zemra e Zjarrit, e cila i ka lënë pas, me dhimbje dhe zhgënjim, është ngrirë. Ai besonte për herë të parë dhe të fundit, dhe tani dyert e zemrës së tij janë mbyllur përgjithmonë.

Serialet