Zumruduanka (Zogu Feniks)

1 ( 2 ) ( 3 )

Zumruduanka (Zogu Feniks)

Zumrut Kuloglu jeton me të atin, nënën dhe dy motrat në qarkun E Nevshirit shumica E Muflisit dhe punon në fabrikën E Demirkanëve, një nga familjet më të fuqishme në Anatolinë Qendrore... Nëna E Smeraldeve është një grua që ankohet vazhdimisht për gjendjen E Saj Të Ulfetit, e cila është pas rrëfimeve për të martuar vajzat e saj me një pasuri të mirë dhe për të hequr qafe jetën e mjeruar që jetonin...

Nga njëra anë, Smeraldët përpiqen të përballen me presionet e saj ndërsa nga ana tjetër, ajo përpiqet të fshehë propozimin e martesës Së Adil Beut, një nga trashëgimtarët E Ironianëve, nga nëna e saj... Megjithatë, vendi do ta mësojë këtë dhe do të mbështetet në një mijë lojra për ta çuar vajzën e tij në tryezën e dasmës... Smeraldët do t'i rezistojnë të gjitha mundësive. Sepse është një sekret që të djeg zemrën... Smerald është në dashuri me nipin e Demirkanit, Serhatin, i cili u vra në Siri... Dhe ajo dashuri është bërë hi...

Serialet